Logo

Tilbage

16-01-2023 11:15:00

Smart Counting på Danish Crown

Præcis og dokumenterbar grisetælling

Danish Crown har digitaliseret modtagelsen af grise på slagterierne i Sæby, Herning, Blans og Horsens. Med Smart Counting tælles grisene automatisk og præcist ved modtagelsen. Den præcise optælling skaber tryghed for sælger og køber via videodokumentation. Smart Counting tæller 99,6% korrekt.

Et skift menneskelig optælling til AI basert teknologi

I november 2020 blev det første AI baserede videosystem opsat på slagteriet i Blans, med det formål at vurdere teknologien og dens præcision. Knap et år senere blev Smart Counting også installeret på slagterierne i Sæby, Herning og Horsens, hvormed Danish Crown vurderede at videoteknologien bag Smart Counting var så præcis, at det var muligt, at udskifte den menneskelige optælling med AI teknologien. Overgangen fra den menneskelige tælleproces frigav ressoucer, og gav Danish Crown muligheden for at anvende videomaterialet til at dokumentere antallet af grise.

Smart Counting fungerer ved at grisens krop bliver præcist fanget via særlige punkter, hvormed de individuelle variancer i kroppen gør det muligt at skelne grisene fra hinanden, når de paserer kameraet monteret i loftet. Kameraet er i stand til at "huske" grisene, således at når den selvsamme gris løber tilbage, vil grisen blive modreguleret indtil den løber "den rigtige vej" igen.

Smart Counting i produktionsbesætningen

Smart Counting er ikke kun et system som egner sig til slagterier, men kan også med fordel anvendes ude i bedriften, hvor Smart Counting Edge Intelligence Platform (EIP) nemt kan flyttes mellem stalde. Muligheden for at flytte enheden mellem stalde optimerer systemets kapacitet. Smart Counting kan anvendes til både smågrise og slagtegrise.

EIP'en, er en kontrolenhed, som nemt kan monteres på en væg, hvor tællingen startes og stoppes, og data lagres i en given tid(typisk 30 dage). Smart Counting er nu en abonnementsløsning, og består af et eller flere kameraer afhængigt af jeres behov, samt selve tælleenheden (EIP). EIP'en tilsluttes via et kabelstik.

Kontakt

Vil du vide mere så kontakt Michael på +45 4024 9750

Kontakt os nu

Vores specialister sidder klar til at vejlede dig på

+45 7440 7025