Logo

Tilbage

Troels Bang

13-06-2020 10:00:00

Troels Bang udskifter gamle BoPil 5 ESF´ere

Landmand ser store fordele ved at udskifte gamle BoPil transponderstationer til nye

Troels Bang overtog Eltevgaard 1.december 2019, og dermed også transponderfodring med gamle BoPil 5 ESF´ere.

Gamle stationer kunne måske have holdt 5 år længere

Troels Bang mener, at de gamle ESF stationer måske nok kunne have holdt 5 år mere med lidt vedligehold. De gode tider in mente, og budgetteringen af renoveringen, gav dog god mulighed for udskiftning af ESF´erne, der allerede har kørt i knap 20 år.

”Tidligere ejer og jeg talte om udskiftning af stationerne. Med hans erfaring, og ud fra den service han har fået gennem tiden, så følte jeg mig meget tryg ved BoPil.”.

14 nye stationer

Leverance består af 14 nye BoPil ESF´ere, og Troels er gået efter mindst mulig teknik, så stationerne er simple og lette at betjene for alle medarbejdere. Tidligere ejer af Eltvedgaard har siden 1997 kørt med 5´er transpondere. Hans, og andre kollegaers, erfaringer med transponderne, vekslede højt i afløsningen af nye BoPil stationer.

To klare fordele med transponderfodring

Troels kommer fra en baggrund primært med gulvfodring, og har to helt væsentlige forventninger til den elektroniske sofodring – bedst mulig huldstyring og et lavere foderforbrug.

“Hvis vi kan styre et godt huld, og se om vi kan trimme vores foderforbrug – det er en af de ting, som jeg ser som den helt store styrke i det her. Foderforbrug er jo en af de helt store omkostninger vi har i svineproduktion.”

Kontakt os nu

Vores specialister sidder klar til at vejlede dig på

+45 7440 7025