Logo

Bopil ActiveHorse

Staldanlæg som totalkoncept

ActiveHorse staldanlæg til løsdrift er en ny måde at holde heste på, med udgangspunkt i hestens naturlige behov. Staldanlægget er et totalkoncept for bæredygtigt hestehold. Nedenfor ser du en præsentation af delelementerne.

Se i Shop!     Vi leverer globalt!     

 

Kraftfoderstation

Kraftfoderstationen er et fuldautomatisk, driftsikkert foderanlæg, som sparer dig mange arbejdstimer. Hesten får præcis den foderblanding og mængde, som den har behov for fordelt over mange mindre portioner i løbet af døgnet. Stationen kommer i en L og en XL version.

Grovfoderstation

Med grovfoderstationen tildeles hesten den mængde strø, som den naturligt vil søge, fordelt over mange mindre portioner i løbet af døgnet. Stationen sparer dig op til 60% strøarbejde og reducerer tunge løft og støv i stalden.

Kombi kraft- og grovfoderstation

Med en kombiløsning får du alt godt fra både foder- og strøsystemerne. Anlægget giver dig heste, som har et velfungerende fordøjelsessystem og stærke lemmer. Det giver mere harmoniske heste, fordi de får lov at opføre sig, som var det meningen fra naturens side. 

Selekteringsenhed

Vha. selekteringenheden som monteres ved foderstaionens udgange, bliver hesten automatisk ledt rundt til de forskellige arealer. Eks. til græs- eller jordfolde, stisystemer med forskellige underlag, eller retur til basisområdet, hvor foderstationer og hvilehallen er placeret.​

 

Se anlægget ved Thommysminde

"Vi havde gennem tiden for mange problemer med seneskader, kolik osv. og så vil jeg gerne kunne gøre mit hestehold mere smart - effektivisere i mandetimer, lave hestevelfærd og se om vi kunne undgå div. skader." - Lasse Kristensen, Thommysminde

 

 

 

Kontakt os nu

Vores specialister sidder klar til at vejlede dig på

+45 7440 7025