Logo

Bopil PVC Gulv

Optimal skridsikkerhed

Som et alternativ til betongulv og støbejernsriste introducerer vi nu profilerede plastriste. PVC ristene, udført i virgin material, skaber optimal sikkerhed for dine svin og pattegrise med en specialdesignet overflade.

Vi tilbyder 7 forskellige riste, som er tilpasset de forskellige staldafsnit fra farestald til slagtesvinestalden. Giv pattegrisen den bedste start på livet med den homogene varmelederserie THERMO, eller opdag hemmeligheden bag et succesfuld pattegrise opdræt i klimastalden med vores CHESS serie.
 

Et hav af muligheder

SWING serien tilbyder et stort sortiment af individuelle kombinationer med mange forskellige størrelser og hårdhedstyper til farestien.

CAST serien giver jævne søer med grundlæggende svagheder den nødvendige skridsikkerhed, både når hun står op og ligger ned.

THERMO serien omfatter et bredt udvalg af højeffektive thermospalter. Det giver ensartet varmefordeling og et unikt behageligt liggeområde.

CHESS serien med sit unikke skaktavlemønster sikrer en optimal trinsikkerhed i alle bevægelsesretninger.

RUBIN serien er lig med førsteklasses komfort, såvel som gode hygiejniske forhold for sund vækst i de forskellige udviklingsstadier.

TRAPPER serien adskiller sig fra riste i de tidligere afsnit på grund af sin høje bæreevne og førsteklasses selvrensende effekt.

Flere fodersystemer og mere staldinventar

Du kan finde andre fodersystemer og staldinventar til svin fra Bopil.

Har du spørgmål er du meget velkommen til at ringe - eller udfylde kontaktformularen:

Kontakt os   Gå tilbage 

Kontakt os nu

Vores specialister sidder klar til at vejlede dig på

+45 7440 7025