Logo

Bopil BIAS afprøvningsstation

Bopil Individ AfprøvningsStation: BIAS

BoPil Individ Afprøvningsstation er den mest præcise og driftsikre station i tests. Stationen, der er udført i en gennemgående anti-rust konstruktion, vejer dyrene helt ned til 100 grams nøjagtighed. Endvidere måler den foderforbruget ned til 3 gram +/-. BIAS fås også med svinevægt.

Se i Shop!     Kontakt os     Vi leverer globalt!     

En gennemtænkt afprøvningsstation

BIAS stationen har et gennemtænkt hygiejne og serviceringsforhold, som gør det nemt at komme til stationen. Grisene lærer utrolig hurtigt at æde ved stationerne på grund af det indbyggede og oplyste trugområde. Et specielt oplæringsprogram hjælper effektivt grisene i gang inden forsøgsstart.

Ved hjælp af BIAS FarmManager program kan man styre alle funktionerne på stationen, kontrollere foderforløb og indtaste alle påkrævede data for automatisk fodring. Man kan også se alle dyreinfo. I hvert betjeningspanel er der også indlagt sikkerhedsbackup.

Fordele med BIAS

  • Fodrer ad libitum eller restriktivt
  • Online styret og overvåget
  • Nem betjening via touchskærm
  • Meget præcis og driftsikker

BIAS hos Sølvbakkegård

"Vi har mulighed for at gå ind og se, hvis der er nogen som ikke har spist en dag, eller spist mindre end 50% af normalen. Så ved vi, at der kan være et eller andet galt med den gris. Vi tager listen ud hver morgen, og så går vi rundt og kigger, om der er nogen, der noget galt med. Det kan også være, at de har tabt et øremærke, men så har vi hele tiden hands on på, hvordan det går i stalden." - Peter Kejser

Flere fodersystemer og mere staldinventar

Du kan finde andre fodersystemer og staldinventar til svin fra Bopil.

Har du spørgmål er du meget velkommen til at ringe - eller udfylde kontaktformularen:

Kontakt os   Gå tilbage 

Kontakt os nu

Vores specialister sidder klar til at vejlede dig på

+45 7440 7025