Logo

Foderanlæg og foderautomater til svin

Når du skal have nyt foderanlæg - eller du skal have udskiftet dine foderautomater til dine svin, skal du måske overveje at lave en komplet udskiftning af dit eksisterende setup. På den måde kan du opnå væsentlige forbedringer af dine resultater, sammenlignet med dine nuværende resultater med foderautomater til svin.

Hos BoPil tilbyder vi nogle af de allerbedste løsninger til dig som vil have maksimum ud af foderautomaterne, men endnu mere din indsats – og din svinebesætning. Med fx MamaDos’ intelligente sofodring kan du opnå en optimal sofodringsløsning, som giver bedre mælkeydelse gennem bl.a. langsommere og hyppigere foderoptag 4-6 gange i døgnet.

Kvalitet: Foderløsninger der holder

Vælger du en foderløsning fra BoPil, vælger du samtidig noget af det bedste. Kvaliteten i de gennemprøvede løsninger er ikke at tage fejl af – og investeringen lønner sig altid på sigt. Både i form af afkast, men også i holdbarhed.

Kombinerer du din løsning med en serviceaftale får du rabat på timeløn og reservedele – og du vælger selv om du vil have 1, 2 eller 3 besøg om året. Læs mere her ->

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kontakt os nu

Vores specialister sidder klar til at vejlede dig på

+45 7440 7025