Logo

Svineproduktion

Svineproduktion og intelligent styring

Svineproduktionen er afhængig af løbende optimeringer og tilpasninger til både udbud og efterspørgsel, men også løbende ændringer i diverse krav og hensyn. Vi tilbyder, med vores systemer og løsninger, dig en nemmere hverdag i din svineproduktion. Men også et bedre afkast på dine svin og maskiner med de helt rigtige valg til din svineproduktion.

Vi tilbyder nem, intelligent - eller elektronisk sofodring til din svineproduktion, som både forenkler fodringen, men også er med til at sikre dig en højere indtjening sammenlignet med andre fodringsanlæg. Samtidig kan intelligent sofodring også øge optagelsen af foder og en forøge mælkeproduktionen. Se fx. mere om installeringen af intelligent sofodring hos Harnbjerggaard eller om søer i perfekt huld på Øster Stokholm ved Lemvig.

Optimal fodring i svineproduktionen

Med vores populære SpotMix kan du opnå optimal fodring af svin. Det fleksible udfordringssystem er unikt til næsten alle foderopgaver og giver en væsentligt bedre foderøkonomi. Samtidig sparer du en masse arbejde og slipper for afblanding - og har et minimalt vedligehold.

Se fx mere om Asbjerggaard, som sparede mere end 100 FE pr. avlsdyr.

Kontakt os   Mere til svineproduktionen 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kontakt os nu

Vores specialister sidder klar til at vejlede dig på

+45 7440 7025